Mini - Ostpajer
Deg:
3 dl mjöl
75 gr smör
3/4 dl lätt kesella
Fyllning:
3 ägg
1 dl mellangrädde
2 dl mjölk
1 krm salt
1 krm svartpeppar
1 dl riven västerbotten
1 dl riven parmesan
1 dl riven Grevé
1 dl riven mozzarella
10 körsbärstomater
Färsk basilika, timjan och persilja
Börja med degen. Blanda ihop smör och mjöl, blanda ner kesella, arbeta ihop till en deg. Tryck ut degen i 20 engångsformar, ställ i kylen ca 30 minuter. Blanda de fyra rivna ostsorterna i en skål. Fördela ut osten i formarna.
Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, salt och peppar, häll över osten. Grovhacka och blanda örtkryddorna, strö lite i varje form. Avsluta med en halv tomat i varje form. Grädda i 225 grader, ca 20 minuter.

3 dl mjöl
75 gr smör
3/4 dl lätt kesella
Fyllning:
3 ägg
1 dl mellangrädde
2 dl mjölk
1 krm salt
1 krm svartpeppar
1 dl riven västerbotten
1 dl riven parmesan
1 dl riven Grevé
1 dl riven mozzarella
10 körsbärstomater
Färsk basilika, timjan och persilja
Börja med degen. Blanda ihop smör och mjöl, blanda ner kesella, arbeta ihop till en deg. Tryck ut degen i 20 engångsformar, ställ i kylen ca 30 minuter. Blanda de fyra rivna ostsorterna i en skål. Fördela ut osten i formarna.
Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, salt och peppar, häll över osten. Grovhacka och blanda örtkryddorna, strö lite i varje form. Avsluta med en halv tomat i varje form. Grädda i 225 grader, ca 20 minuter.

Kommentarer
Trackback