Drink
1/2 del äppelcider
(den här smakade sådär... Tror nog att den är godare varm på vintern)

Drinkar
1/3 del Pisang Ambon
2/3 del Schweppes Lemon
Röd:
1/2 del Red gold smultron
1/2 del Schweppes Lemon

Paella
3 dl avorioris
8 dl hönsbuljong
1 st gul lök
3 msk olja
1 pkt saffran (eller 1 msk gurkmeja)
3 st vitlöksklyftor
3 dl gröna ärtor
1 st röd paprika
2 st chorizokorvar
4 st kycklingfiléer (eller 1 färdiggrillad kyckling)
100 gr räkor
1 brk musslor
Finhacka lök, strimla paprika, skiva korven, dela kycklingfilén i bitar.
Fräs lök, pressad vitlök och saffran i lite olja. Häll på ris och buljong, låt koka ca 20 minuter, rör om då och då.
Fräs under tiden kycklingen, den ska bli genomstekt, använder du färdiggrillad kyckling, dra loss lagom stora bitar. Fräs på korv och paprika lite snabbt.
Blanda ner kyckling, korv, paprika och ärtor i riset, rör om, låt bli varmt.
Blanda ner räkor och musslor, låt bli genomvarmt.
Tequila sunrise
4 cl Tequila
Apelsinjuice
Grenadin
Häll Tequila i ett glas, slå på juice, avsluta med att försiktigt slå på grenadine (den lägger sig då i botten på glaset).